"בידיים שלי" קורס לניהול מחלות כרוניות
09/09/2020
מאת: עמותת מפרקים צעירים
"בידיים שלי" - קורס לניהול המחלות הכרוניות (מחלות המפרקים) נולד על מנת לתת מענה לצורך בידע ובכלים לניהול המחלה. בעקבות אבחון מחלת מפרקים, נולדים רגשות שונים (כמו אבל, הכחשה, כעס והפנמה) ועולות שאלות רבות (לדוגמה מה עושים עכשיו? איך ממשיכים מכאן? איך מתגברים וממשיכים את החיים "כרגיל"? איך מתווכים למשפחה ולסביבה הקרובה את האתגרים הפיזיים והרגשיים עימם מתמודדים כמו ההרגשה / הכאבים / אי היכולת לבצע את השגרה שהייתה? איך רוכשים את הידע הרלוונטי לנו ?)
© כל הזכויות שמורות לעמותת מפרקים צעירים. אין להשתמש / להעביר / להעתיק את המידע / הקורס ללא אישור מעמותת מפרקים צעירים.
זוגיות, הריון ולידה, מערכות יחסים ומחלות ראומטיות.
08/07/2020
מיניות היא חלק מאיכות החיים של החולה, כך קובע ארגון הבריאות העולמי לצד גורמים נוספים כמו בריאות, כאב, אנרגיה, שינה ומנוחה. יותר ממחצית מהסובלים ממחלות ראומטיות חווים קושי בעת קיום יחסי מין.
מערכות יחסים ויחסים אינטימיים
31/05/2020
מאת: טל תמיר, מיטל שרון.....
החוברת נועדה לנשים ולגברים שסובלים מדלקת מפרקים וגם לא/נשים סביבם. תכליתה לסייע בהתמודדות עם דלקת מפרקים והשפעתה על חיינו,